AyçA Kofti

Mesaj Sayısı: 10 Yaş: 21 <b>Mücadele Tarafı</b>: Zümrüdüanka yoldaşlığı <b>Rp Sevgilisi </b>: Chuck C. Diggory ( seni çok seviyorum aşkım) <b>Sihirsel Soy </b>: SaFKan <b>Patronusu </b>: Patronus <b>Evcil Hayvanı</b>: tek boynuzlu uçan at <b>Özel Yetenek</b>: görünmezlik <b>En Çok Kullandığı Büyü</b>: expecto patronum <b>Galleon</b>: 100 <b>Takımınız</b>:  Kayıt tarihi: 09/09/08
 | Konu: arkadaşlar buraya bakarsanız sevinirim Ptsi Eyl. 22, 2008 8:10 pm | |
| Sizce HARRY POTTER ve HERMİONE bir duello yapsa kim yener a) harry potter b)hermione c)beraber |
|
AyçA Kofti

Mesaj Sayısı: 10 Yaş: 21 <b>Mücadele Tarafı</b>: Zümrüdüanka yoldaşlığı <b>Rp Sevgilisi </b>: Chuck C. Diggory ( seni çok seviyorum aşkım) <b>Sihirsel Soy </b>: SaFKan <b>Patronusu </b>: Patronus <b>Evcil Hayvanı</b>: tek boynuzlu uçan at <b>Özel Yetenek</b>: görünmezlik <b>En Çok Kullandığı Büyü</b>: expecto patronum <b>Galleon</b>: 100 <b>Takımınız</b>:  Kayıt tarihi: 09/09/08
 | Konu: Geri: arkadaşlar buraya bakarsanız sevinirim Ptsi Eyl. 22, 2008 8:13 pm | |
| |
|
AyçA Kofti

| Konu: Geri: arkadaşlar buraya bakarsanız sevinirim Ptsi Eyl. 22, 2008 8:14 pm | |
| |
|
AyçA Kofti

| Konu: Geri: arkadaşlar buraya bakarsanız sevinirim Ptsi Eyl. 22, 2008 8:16 pm | |
| harry potter daha güçlü diye bilirsiniz ama hermione daha çok büyü biliyor. harry potter daha büyü ne derken hermione bütün büyüleri biliyor sersemlet felan yazarken açıklayın |
|
__yAqMuRR__ Kofti

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 18 Nerden: londra İş/Hobiler: sanan£ Lakap: --Su-- <b>Mücadele Tarafı</b>: ZümrüdüAnka yoldaşlığı <b>Rp Sevgilisi </b>: daha aranıyoq  <b>Sihirsel Soy </b>: safkan <b>Patronusu </b>: çatalboynuzlu geyik <b>Evcil Hayvanı</b>: baykuş <b>Özel Yetenek</b>: Animagus <b>Asanız</b>: --cesaretin sıcaklığı-- <b>Ruh Hali</b>:  Kayıt tarihi: 06/12/08
 | Konu: Geri: arkadaşlar buraya bakarsanız sevinirim C.tesi Ara. 06, 2008 8:46 pm | |
| ßn ce c) berabere kalırlar  |
|